Υπηρεσίες ίντερνετ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα που ο χρήστης επιθυμεί να προβάλλει. Το ερώτημα που τίθεται πριν ξεκινήσει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι ποια πτυχή του εαυτού μου, των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και του προϊόντος μου θα ήθελα να παρουσιάσω και ποιος είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας μου;

Οι συμβατικές ιστοσελίδες Html έχουν το πλεονέκτημα της εύκολης και αποτελεσματικής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, παρουσιάζουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, επικαιροποιούνται (ενημερώνονται) σε τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο το μειονέκτημά τους είναι ότι έχουν σταθερό περιεχόμενο και παραμένουν λίγο έως πολύ στατικές. Οι ιστοσελίδες Flash χρησιμοποιούν κινούμενα γραφικά/ οπτικά εφέ (animation) και παρουσιάζουν μια νέα, δυναμική και ως εκ τούτου ζωντανή οπτική εικόνα. Η τεχνολογία flash συνιστάται για ιστοσελίδες που σχετίζονται με τον καλλιτεχνικό τομέα, αλλά η βελτιστοποίησή της θέσης τους στις μηχανές αναζήτησης (SEO) είναι αρκετά δύσκολη. Σας παρέχουμε συμβουλές και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται κατοχύρωση ονόματος, φιλοξενία ιστοσελίδας, δημιουργία λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), κατάρτιση και παρακολούθηση.

BLOG (ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)

Το blog (ιστολόγιο) επιτρέπει την τακτική ενημέρωση και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις πληροφορικής. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνες, ήχους, βίντεο με ένα κλικ. Τα ιστολόγια είναι κατάλληλα για άτομα που ασχολούνται με τη δημοσιογραφία, για προσωπική χρήση και για ομάδες ανθρώπων που δουλεύουν συνεργατικά και συλλογικά (μαζικούς φορείς ή συλλόγους). Η κατασκευή των γραφικών και οι δυνατότητες εμπορικής ανάπτυξης απαιτούν ένα πρόγραμμα υποστήριξης που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε.

Η εξατομίκευση (προσαρμογή) του ιστολογίου σας περιλαμβάνει επίσης την κατοχύρωση ονόματος και τη δημιουργία αναγνωρίσιμου εικονιδίου (favicon).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ / ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ : E-BOOK

Mπορούμε να μετατρέψουμε φυλλάδια, καταλόγους, περιοδικά σε μορφή ψηφιακού βιβλίου. Τα χαρακτηριστικά είναι πλαίσιο αναζήτησης, η κοινή χρήση, εκτύπωση, εικονικά απεριόριστο ζουμ, σημειώσεις, σελιδοδείκτες και μικρογραφίες. Ένα πραγματικό ηλεκτρονικό κατάλογο!

ANIMATED BANNER (ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ BANNER)

Κινούμενες εικόνες προϊόντων, μια διαφήμιση που τοποθετείται σε ένα ιστολόγιο (blog), μια ιστοσελίδα, ή μία διαδικτυακή εφημερίδα. Τα κινούμενα γραφικά κατασκευάζονται υπό μορφή gif, δηλαδή, κινούμενης εικόνας. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε ένα email ως υπογραφή υπό μορφή banner σε εμπορικές ιστοσελίδες. Ένα γεγονός, ένα προϊόν, μια υπηρεσία, η έλξη της κινούμενης εικόνας προτρέπει το χρήστη να επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας με ένα κλικ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSLETTER (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ)

Όλοι έχουμε στείλει email σε πολλά άτομα, αλλά η μαζική αποστολή email δεν μπορεί να βασίζεται σε αυτοσχεδιασμούς. Δημιουργούμε μια βάση πάνω στην οποία μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας πληροφορίες και μια πλατφόρμα για τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να ελέγχετε εύκολα. Λάτρεις των στατικών και της προωθητικής καμπάνιας, αυτο είναι για σας.

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Δεν υπάρχει χρόνος για τη δημιουργία σελίδας στο facebook, το twitter, το LinkedIn κλπ… Είμαστε στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχουν απλά προγράμματα για εύκολη καθημερινή ενημέρωση των σελίδων σας, και μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλές για να προωθήσετε εύκολα και αποτελεσματικά την εμπορική σας επιγραφή, τις πληροφορίες σας, τα νέα σας σύμφωνα με συγκεκριμένους στόχους. Σκεφθείτε το !